3de leerjaar

Als we flink werken en er voor zorgen dat onze geluidsmeter op geel staat, kan er een beloning uit onze pretpot getrokken worden. Nu was het just dance!

Tijdens een memoryspel maakten we kennis met synoniemen en homoniemen.

Op donderdag, 18 november konden we genieten van een leuke voorstelling van Haar en Snaar.

We werden meegenomen naar de wereld van kunst, muziek en opera. We maakten kennis met de strijkinstrumenten, zongen samen en maakten muziek.

We stelden de hulpactie voor Wallonië voor in de verschillende klassen. We verzamelden al heel wat spulletjes.

Op een zonnige dag in oktober wandelden we in de buurt van onze school. Met behulp van onze kaart wisten we waar we naartoe moesten gaan. Als we op de plaats stonden waar de foto was genomen riepen we BINGO! We leerden dit ook aanduiden op onze kaart. Wel leuk zo op stap gaan.

Op maandag 11 oktober trokken we met heel het derde leerjaar naar de sporthal in Hove. Daar kregen we een leuke sportdag met verschillende activiteiten. We klommen, fietsten, sprongen, liepen,  … Iedereen beleefde plezier en proefde van enkele sporten die hij nog nooit gedaan had.

We zochten een hele week lang naar herfstvruchten en herfstbladeren. Ze lagen een hele week te drogen in onze klas. ‘Wat gaan we daar nu eigenlijk mee doen?’ vroegen we ons af. Op vrijdag 22 oktober maakten we een mooi herfstklankspel! Dit hadden we nog nooit gedaan.

Spelen op straat, euh???? Door onvoorziene omstandigheden dan maar op de speelplaats.

Op verkenning in het park van Hove voor ons eerste thema van WO.

Een klasgroep maak je niet alleen!

Sportief naar school!

Onze klasfoto’s

Hierbij kan je de klasfoto’s van vorig jaar bekijken.