wist je dat 

   ...in het schooljaar 2016 - 2017...


... de voetbalgekte ook op onze school heeft toegeslagen?


... L5 en L6 een leuke sportdag hadden

... de schoolreizen super waren!

... onze school maar liefst 6 bekers behaalde op de scholencup voetbal. Proficiat aan alle voetballers!

... op onze talentenstoel deze keer iemand kwam die heel knap elektrische gitaar kan spelen en zelfs al in een bandje speelt en geregeld optreedt. Knap zo!

... we op vrijdag 1 juni de jarigen van de maand juni vierden. HIP HIP HOERA!

... ons kinderparlement wedstrijden sjoelbakken organiseert tijdens de speeltijden voor al de klassen. De medailles werden zelf ontworden en gemaakt!

… we meededen met een luchtkwaliteitsmeting van Greenpeace en we op woensdag 23 mei met leerlingen van het kinderparlement onze petities gingen afgeven aan de burgemeester.

… ons 2de leerjaar een fantasche plattelandsklassen achter de rug hebben en er enorm van genoten.

… op maandag 14 mei de ‘tijdmobiel’ halt hield op onze school voor 3 weken.

… zaterdag 5 mei de leerlingen van L2 hun 1ste communie deden.

… we op 2 mei de jarigen van de maand mei vierden en we een striptekenaar op de talentenstoel konden zetten samen met kangoeroewedstrijd talenten.

… op 26 april onze leerlingen van L6 een ‘dode hoek’ workshop volgden. … onze leerlingen van L1, L2 en L3 af en toe stoelyoga krijgen in hun klassen.

… we de jarigen van april vierden en een enorm tekentalent in de kijker gezet hebben op onze talentenstoel.

… na de paasvakantie ons kriebelteam terug van de partij was. ... we op 30 maart een fijne viering hielden met heel de school en we het bedrag van de vastenvoettocht konden overhandigen aan een project in Nepal.

… al onze leerjaren in maart een super, leuke, toffe sportdag beleefden in en rond de sporthal van Hove samen met andere scholen van hove.

… we op 1 maart de jarigen van deze maand vierden en we weer verschillende talenten in de kijker konden zetten -> dans-, zorgzaam- en creatief talent!

… de WIWETER-academie van start ging voor leerlingen van L5 en L6.

… we vrijdag 23 februari een gezellige koffiestop hielden, de opbrengst hiervan gaat naar Broederlijk Delen.

… op woensdag 21 februari ons kriebelteam weer kwam kriebelen. Bedankt lieve ouders voor jullie hulp.

… we op 09/02 carnaval vierden met heel de school. Het was een superfijne dag!

… we met onze school achter “het MANIPEST” staan. Wij zijn fier op de vier stippen!

… op zondag 4 februari veel ouders, grootouders, kinderen en juffen genoten van een heerlijk ontbijt klaargemaakt door onze ouderraad. Kinderen konden na het eten leuke spelletjes spelen.

… we de jarigen van februari vierden. HIP HIP HOERA!

… er weer veel kinderen op de talentenstoel konden zitten in februari. Volgende talenten werden gezien: muzisch-, schrijf-, kook- en zorgend TALENT!

… bij de talentenstoel ons 6de leerjaar werd vernoemd omdat zij heerlijke soep maakten voor heel de school samen met hun juffen.

… op 31 januari onze directie en de beleidsondersteuner verwend werden met een mooi boeket en vele kleurrijke, lieve kaarten van al de klassen.

… de ouderraad zorgde voor een gezond ontbijt voor L3 en L4 op woensdag 24/01. De kinderen genoten!

… de leerlingen van L2 ons op 16 januari het project van Pater Damiaan leerden kennen. Ze deden dit supergoed!

… we op woensdag 10/01 de jarigen van januari vierden. HIPPERDEPIEP HOERA!

… er in januari leerlingen en een juf op de talentenstoel mochten gaan zitten. Deze keer was er sportief-, computer-, techniek- en schrijf-TALENT!

… we met L6 mee deden aan de schrijfwedstrijd van het Davidsfonds. De prijzen werden overhandigd door de bestuurders van het Davidsfonds en de schepen van onderwijs.

… we op woensdag 13 december met de hele school genoten en veel leerden van een voorstelling rond “veiligheid in het verkeer”.

… begin december de eerste sneeuw viel en de leerlingen naar hartenlust konden spelen en sleeën in de tuin!

… de Sint met zijn gekke Piet langskwam in onze school op dinsdag 5 december. Het werd een heel fijne dag waar we vooral heel veel speelden van het 1ste tot het 6de leerjaar.

… ons 5de leerjaar adventstoneel speelde voor heel de lagere school op vrijdag 1 december in de namiddag. We volgen de komende weken weer het verhaal van Robby en zijn vrienden. Samen op weg naar Kerstmis.

… bij de talentenstoel heel ons 1ste leerjaar werd vernoemd omdat zij allemaal al heel goed hun best hebben gedaan om te leren lezen. Binnenkort lezen zij hun 1ste nieuwjaarsbrief voor. PROFICIAT!

… er weer leerlingen heel trots op onze talentenstoel mochten gaan zitten. Talenten die werden gezien zijn: verhalen schrijven, luistervaardig, hulpvaardig en geduld!

… we 1/12 de jarigen van de maand van december vierden. HIP HIP HOERA voor al deze jarigen!

… de logeerpiet zijn vuile was buiten hing aan de computerklas en zijn fiets op het bureel van mevrouw directeur liet staan.

… we op 27/11 bijzonder bezoek kregen op onze school. De logeerpiet kwam een weekje logeren in ons talentenhotel, hij verbleef op een gezellige kamer.

… we op 22/11 een toffe fluo-dag beleefden.

… er weer heel wat mensen de intussen overheerlijke, bekende truffels van ons kochten. De opbrengst gaan we gebruiken om laptops aan te schaffen voor onze klassen. Dank jullie wel!

… L1 en L2 het toneel  van ‘Jack De Ruimteridder’ hebben gezien in onze turnzaal. Het ging over mooi samen spelen, in de verschillende klassen werd hier nog rond gewerkt.

… ons 6de leerjaar deelnam aan de Vlaamse Junior STEM Olympiade en dat Laurent Goossens zich plaatste voor de finale. PROFICIAT Laurent!

… op woensdag 8/11 het kriebelteam weer langs kwam.

… er op 7/11 gezongen werd voor al de jarigen van november. Een dikke proficiat voor al deze leerlingen!

… we na de herfstvakantie kei-toffe, kleurrijke, goed zittende, nieuwe stoelen en tafels kregen in onze refter. Dit konden we mede door een gift van onze OUDERRAAD realiseren waarvoor hartelijk dank!

… op 20/10 al de leerlingen in het uniform van hun jeugdbeweging naar school mochten komen.

… op 27/10 het afscheid van de zustergemeenschap van Hove werd gevierd . De leerlingen van het 5de leerjaar zongen op deze viering een prachtig zelfgemaakt lied.

... ons 6de leerjaar op 11 oktober een interessante voorstelling zag in verband met sociale media!

... het kinderparlement voor dit nieuwe schooljaar waar van start gegaan is!

... het op 5 oktober 'Dag van de leerkracht' was en dat onze juffen en meesters letterlijk in de 'zonnebloemen' werden gezet. Door onze Ouderraad werden ze verwend met lekkere koffiekoeken.

... we in ons talentenhotel een grote talentenstoel hebben waarop we leerlingen met knappe talenten in de kijker zetten!

... we de jarigen van oktober vierden! Hip hip hoera! Proficiat aan al deze leerlingen.


... het op woensdag 27 september scholenveldloop was en wij een super-sportieve school hebben! (meer foto's op www.hove.be/scholenveldloop-2017)

... ons 5de leerjaar weer op zeeklassen vertrok en mevrouw directeur op bezoek ging! (meer foto's onder Foto's - vijfde leerjaar)


... de fluo-fuif weer een enorm succes was!

... er op de strapdag van 22/09 heel veel kinderen te voet en met de fiets naar school kwamen. In al de klassen van de lagere school werden er toffe fiets- en speelstraatactiviteiten gedaan. (meer foto's onder Foto's en dan het juiste leerjaar kiezen)

... we met z'n allen een mooie startviering beleefden om de start van het nieuwe schooljaar in te zetten.

... we op vrijdag 15/09 afscheid hebben genomen van de zustergemeenschap naast onze school. Zuster Mia was heel blij met de bloemen en mooie kaartjes.

... we met onze school meededen aan de dag van de sportclubs en dat iedereen in sportieve outfit naar school mocht komen.

... op woensdag 06/09 heel onze school werd gecontroleerd door een super enthousiast kriebelteam.

... we al direct de jarigen van september in de kijker plaatsten!

... we op 1 september een volgeboekt talentenhotel hadden en we heel veel blije gezichten zagen! Iedereen heeft er zin in!