2016-2017
2015-2016
2014-2015
2013-2014
2012-2013
2011-2012


wist je dat

... ons 6de leerjaar op 11 oktober een interessante voorstelling zag in verband met sociale media!

... het kinderparlement voor dit nieuwe schooljaar waar van start gegaan is!

... het op 5 oktober 'Dag van de leerkracht' was en dat onze juffen en meesters letterlijk in de 'zonnebloemen' werden gezet. Door onze Ouderraad werden ze verwend met lekkere koffiekoeken.

... we in ons talentenhotel een grote talentenstoel hebben waarop we leerlingen met knappe talenten in de kijker zetten!


... we de jarigen van oktober vierden! Hip hip hoera! Proficiat aan al deze leerlingen.


... het op woensdag 27 september scholenveldloop was en wij een super-sportieve school hebben! (meer foto's op www.hove.be/scholenveldloop-2017) 

... ons 5de leerjaar weer op zeeklassen vertrok en mevrouw directeur op bezoek ging! (meer foto's onder Foto's - vijfde leerjaar)


... de fluo-fuif weer een enorm succes was!

... er op de strapdag van 22/09 heel veel kinderen te voet en met de fiets naar school kwamen. In al de klassen van de lagere school werden er toffe fiets- en speelstraatactiviteiten gedaan. (meer foto's onder Foto's en dan het juiste leerjaar kiezen)

... we met z'n allen een mooie startviering beleefden om de start van het nieuwe schooljaar in te zetten.

... we op vrijdag 15/09 afscheid hebben genomen van de zustergemeenschap naast onze school. Zuster Mia was heel blij met de bloemen en mooie kaartjes.

... we met onze school meededen aan de dag van de sportclubs en dat iedereen in sportieve outfit naar school mocht komen.


... op woensdag 06/09 heel onze school werd gecontroleerd door een super enthousiast kriebelteam.

... we al direct de jarigen van september in de kijker plaatsten!

... we op 1 september een volgeboekt talentenhotel hadden en we heel veel blije gezichten zagen! Iedereen heeft er zin in!